Üretim Aralığı
Dış Çap: 21.3 mm- 273.0 mm
Et Kalınlığı: 2.0 mm- 10 mm
Boy: 7.0 m (standart)
Üretim Standartları
TS EN 10217-2, P 235 GH (St 37.8) ve daha üst kalitede malzeme.
PED - Basınçlı Kaplar Direktifi sertifikalıdır.
Teknik Özellikler
- Et kalınlığı (t) toleransı: t 5,± % 1 veya ± 0.5 mm 5 < t 16, ± % 8
- Dış çap (d) toleransı: d 219.1, ± % 1 veya ± 0.5 mm (hangi değer büyükse) d > 219.1, ± 0.75 mm
- İç çapak alınır.
- Verniklenir.
- % 100 manyetik testten (Eddy Current ve Ultrasonik test ) geçirilir.
- CE sertifikalıdır.